Edullista ja turvallista varastointia Tampereella
044 240 1241

Varastohotelli Tampere

Varastohotelli tarjoaa siistejä ja turvallisia 1,5-12m2 valaistuja pienvarastoja sisätiloissa. Tilat ovat lämpimiä ja kuivia sekä ne ovat suunniteltu erityisesti varastokäyttöön. Tiloissa onnistuu edullisesti niin lyhyempi- kuin pidempiaikainenkin varastointi. Meiltä löytyy lisäksi ulkona sijaitsevia vieläkin edullisempia 2,5-7,5m2 kuivia ja eristettyjä, mutta lämmittämättömiä varastoja.

Tilantarve

Varastohotellimme ovat kolme metriä korkeita, joten tilaan mahtuu yllättävän paljon tavaroita, kun ne pakataan oikein. Alla olevasta taulukosta voit katsoa ja arvioida suuntaa-antavasti varastotilan tarpeen. Parhaiten saat kuitenkin arvion tilantarpeesta tutustumalla varastoihimme paikan päällä. Taulukkoon on merkitty asunnon koko ja sitä vastaava keskimäärääinen varastontarve.

Varaston tilantarve

Katso hinnasto

Turvallisuus

Varastohotelli on nykyaikainen pienvarasto, jossa on murtohälyttimet, kulunvalvontajärjestelmä, tallentavat videokamerat sisällä ja ulkona, automaattinen palohälytysjärjestelmä ja aukioloaikaan sovittaessa paikalla oleva henkilökunta.

Käynti

Varastohallin ovet aukeavat omalla matkapuhelimella aukioloaikojen puitteissa ja varaston oven asiakas lukitsee omalla tai meiltä ostettavalla lukolla.

Vakuutus

Ruskon Varastointi on vakuutusyhtiöiden suosittelema pienvarasto. Muistathan ilmoittaa vakuutusyhtiöllesi tavaroiden varastointiosoitteen. Ruskon Varastointi ei ole vakuuttanut omaisuuttasi, koska vain sinä tiedät mitä varastoit ja sen arvon. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että huolehdit varastosi vakuuttamisesta.

Vuokraa varasto